Brook Preloader

Risk & Compliance

Om te voldoen aan de Wwft moet u verschillende acties ondernemen. Welke acties dat precies zijn, hangt af van de aard van uw onderneming en van uw klant.

Voldoe aan de Wwft met de oplossingen van Handelzeker

Handelzeker heeft verschillende producten waarmee u eenvoudig zelf een cliëntenonderzoek doet en een risico inschatting kunt maken. Om zo’n onderzoek uit te voeren heeft u veel gegevens nodig.
Met de databases en tools van Handelzeker zijn die gegevens binnen handbereik en ziet u snel of uw cliënt een risico vormt. In deze databases kunt u eenvoudig zoekopdrachten opslaan en dossiers aanleggen.

Maak kennis met een van
onze Wwft experts!

Wanneer u meer wilt weten over de Wwft of onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Wwft experts.

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.