Data Integratie

API (application programming interface)

Ieder bedrijf moet oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën die helpen om groei te bevorderen. Zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Credit management is dan ook aan het veranderen.

Naast de wettelijke en operationele inspanningen heeft de afdeling te maken met alsmaar toenemende interne en externe bronnen, die verwerkt moeten worden om goede beslissingen te nemen. Hoe kan moderne technologie hierbij helpen?

Een sprekend voorbeeld hiervan is de techniek om computers met elkaar te laten communiceren en informatie te delen, een API. Met een API kan data uit verschillende bronnen met elkaar gecombineerd worden en verwerkt worden binnen uw eigen applicatie. Hierdoor heeft u altijd betrouwbare informatie tot uw beschikking, waarmee u snel nieuwe klanten kunt beoordelen, risico’s kunt controleren of groeimogelijkheden kunt ontdekken.

API’s van Handelzeker

Handelzeker heeft verschillende API’s beschikbaar op het gebied van complaince en credit management. De door Handelzeker ontwikkelde API’s voldoen aan de strengste veiligheid eisen en zijn modern en makkelijk in gebruik. Neem contact op voor meer informatie.

Maak kennis met een van
onze Credit Management experts!

Wanneer u meer wilt weten over onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Credit Management experts.