Brook Preloader

Customer Due Diligence Monitoring

Heeft u uw klanten al onderzocht? Belangrijk in het Customer Due Diligence-proces is dat u uw klanten blijft monitoren. Alleen dan blijft u altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen binnen uw klantenportefeuille.

Customer Due Diligence Monitoring

De vierde Europese anti-witwasrichtlijn verplicht Wwft-plichtige bedrijven om klanten niet alleen te toetsen maar ook te monitoren. Met Handelzeker CDD-monitoring gebeurt dat automatisch. Zodra er iets wijzigt in uw klanten portfolio ontvangt u direct een update.
Customer Due Diligence Monitoring

De CDD monitoringsoplossing van Handelzeker

Wanneer u de CDD oplossing van Handelzeker gebruikt vindt er automatisch monitoring plaats op alle zoekopdrachten die u gedaan heeft.

We monitoren de zoekopdrachten die u doet en de personen of bedrijven die u gevonden heeft binnen uw zoekopdracht.

Wanneer er een wijziging plaatsvindt krijgt u van ons een e-mail notificatie.

Maak kennis met een van
onze Wwft experts!

Wanneer u meer wilt weten over de Wwft of onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Wwft experts.

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.