Brook Preloader

Identificatie & verificatie

Waarom Identificatie & Verificatie?

Een onderdeel van de Wwft is het identificeren en verifiëren van uw relatie. Ook organisaties die niet Wwft-plichtig zijn en regelmatig personen moeten identificeren en verifiëren en zeker willen zijn dat ze te maken hebben met een geldig identiteitsdocument gebruiken hiervoor vaak een extra toetsing.

Dit wordt gedaan omdat u niet altijd aan het document kunt zien dat het een geldig document is. Het document kan namelijk gestolen zijn of als vermist opgegeven zijn.

Voorkom dat kwaadwillende uw organisatie schade toebrengen als gevolg van frauduleus handelen met ongeldige documenten.

Online ID Checks

Met de ID Check oplossing van Handelzeker kunt u deze checks uitvoeren. Met de Online ID Checks van Handelzeker kunt u op basis van het documentnummer een controle uitvoeren tegen 3 overheidsdatabases: de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) en de Landelijke Eenheid Nationale Politie (LENP). U krijgt op een hit/no-hit basis direct resultaat over de geldigheid van het door u getoetste document.

Lees meer over het ID Checks product van Handelzeker.

Maak kennis met een van
onze Wwft experts!

Wanneer u meer wilt weten over de Wwft of onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Wwft experts.

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.