Brook Preloader

Dossierbeheer

Van Risico Classificatie naar Dossierbeheer.
Meerdere diensten in één dossier met meerdere checks.

Van Risico Classificatie naar Dossierbeheer

Meerdere diensten in één dossier met meerdere checks.
Customer Due Diligence Handelzeker Dossierbeheer

Meer controle met ons nieuwe dossierbeheer oplossing

Nu is het mogelijk om meerdere diensten zoals CDD (personen en/of bedrijven) checks, KvK uittreksels, VIS checks en Kredietrapporten in één dossier te plaatsen en zo het gehele dossier te classificeren. U kunt oneindig dossiers aanmaken en een eigen referentie meegeven zodat u deze gemakkelijk terug kunt vinden met onze nieuwe filterfunctie en snel zoek functionaliteit.

Doet u veel zaken met zakelijke klanten? U kunt nu al uw onderzoeken (in het geval van meerdere UBO’s) in één dossier kwijt.

Maak kennis met een van onze Wwft experts!

Wanneer u meer wilt weten over de Wwft of onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Wwft experts.

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.