Over Handelzeker

Handelzeker helpt kleine en middelgrote ondernemingen te voldoen aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme.

Handelzeker streeft er naar onze oplossingen op een laagdrempelige manier beschikbaar te maken voor alle ondernemers, zodat iedereen hun steentje kunnen bijdragen in de strijd tegen terrorisme en witwassen.

Ondanks het grote belang van deze wet, is er nog onvoldoende bewustzijn over de Wwft. De overheid verstrekt nog onvoldoende informatie over de wet en de handhaving ervan. Handelzeker heeft als doel om ondernemend Nederland bewust te maken van de wet en om bedrijven te helpen om aan de Wwft te voldoen. Handelzeker is gespecialiseerd in CDD, PEP, Sancties en Wwft-controles.

Handelzeker streeft er naar om realtime accurate data te leveren via een webinterface of API waarmee inzichten verkregen kunnen worden en effectieve beslissingen genomen kunnen worden binnen het kader van de Europese AML4 richtlijn en de Nederlandse Wwft wetgeving.

Kernwaarden

Cliënten acceptatie processen zijn vaak complex en tijdrovend. U maakt gebruik van meerdere databases, dit zijn langdurige procedures.

Bedrijven gebruiken, in deze moderne tijd, nog altijd ouderwetse procedures voor het screenen van een klant. Buiten dat deze processen tijdrovend zijn, is het acceptatie proces op de ouderwetse procedure erg foutgevoelig. Dit is ten nadelen van uw bedrijf.

Handelzeker helpt bedrijven om zo efficiënt en goed mogelijk het acceptatie proces te kunnen voldoen. Wij bieden u dit gemak voor zowel bedrijven als particulieren.

Efficiëntie

Handelzeker gelooft erin dat het accepteren van een klant op gemakkelijke én efficiënte manier moet gebeuren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het "one stop shop" concept in onze database. Wij staan bekend om ons gebruiksgemak.

Innovatie

Door constante accurate inwinning van informatie van onze klanten én de financiële markt, zorgen wij ervoor dat Handelzeker vooruitstreeft met nieuwe oplossingen en advies.

Klantgericht

Handelzeker helpt zijn klanten doormiddel van het vaststellen, organiseren én het begeleiden van het cliënten acceptatie proces binnen het bedrijf. Met ons team van accountmanagers staan wij klaar om u te begeleiden en te instrueren.

Passie

Met meer dan 40 jaar gezamenlijke ervaring in de data branche en het accepteren van cliënten is Handelzeker gepassioneerd in het het delen van deze kennis voor een veilig én efficiënt acceptatiebeleid.

De weg die we hebben genomen.

Juni 2022
Lancering ID CheckIn + API oplossing
Februari 2022
Handelzeker bestaat 5 jaar
Maart 2021
Big update ID Verificatie app
November 2020
Lancering Relatie API Realworks
Juli 2020
Lancering CDD API Integratie
Oktober 2019
Lancering IDverificatie app
Oktober 2019
Lancering Dossierbeheer
September 2019
Lancering Online ID Checks (VIS)
April 2019
Lancering Premium Risk Classification
Februari 2019
Lancering Zakelijke Krediet Rapporten
Oktober 2018
Verhuist naar Maanweg 174
November 2017
Lancering Wwft E-Learning
September 2017
Lancering KvK uittreksels
Juli 2017
Lancering Bedrijfsprofielen + Portfolio Screening
Mei 2017
Lancering CDD + Monitoring
Februari 2017
Oprichting Handelzeker

Handelzeker werkt hard aan de toekomst,
daarom delen wij onze successen.

20 +/-
Medewerkers
2500
Klanten
250 k +
Rapporten gebruikt
200
E-Learning Handelzeker Certificaten

Meer weten over Handelzeker?

Wij vertellen je graag meer over onze oplossingen en producten.