Bewakingen & Debiteurenbeheer

Continu online bewakingen van uw relaties

Het is onmogelijk om al uw relaties dagelijks te controleren op veranderingen. Toch loopt u daardoor een groot risico bij nieuwe orders. Monitor uw debiteurenportefeuille en krijg 24/7 melding van alle invloedrijke veranderingen.

Anticipeer op alle risico’s. Een goede klant vandaag, kan morgen een wanbetaler zijn. Met de inzichten uit Handelzeker kunt u op basis van feiten beslissen welke klanten u opnieuw levert en onder welke voorwaarden.

Speel in op kansen. U krijgt niet alleen melding van negatieve veranderingen. Ook ziet u wanneer het goed gaat bij uw relaties. Belangrijke informatie voor uw commerciële afdeling, zodat u samen meer rendement kunt behalen.

Kredietinformatie: Risco Bewaking

Met de Risico Bewaking van Handelzeker kunt u uw klanten en leveranciers nauwlettend in de gaten houden. U maakt uw eigen portfolio indelingen en stelt zelf in welke wijzigingen u wilt ontvangen.
Wij brengen u op de hoogte van wijzigingen zonder dat u zelf continu de bedrijfsrapporten hoeft te controleren. Voeg uw klanten, leveranciers of concurrenten toe aan de bewaking en u ontvangt automatisch de meldingen wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden. Zo bespaart u zowel tijd als geld. U kunt de waarschuwingssignalen vroeg genoeg herkennen en handelen voordat het te laat is. Lees meer over de Risico Bewaking van Handelzeker.

Maak kennis met een van
onze Credit Management experts!

Wanneer u meer wilt weten over onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Credit Management experts.