Brook Preloader

Portefeuille Screening

Bent u Wwft-plichtig? Zo ja, dan bent u verplicht om cliëntenonderzoek te doen. Dat betekent dat u precies moet weten wie uw klanten zijn en eventuele risico’s moet melden.

Voer een Customer Due Diligence onderzoek uit op uw hele portefeuille

Met de portefeuillescreening kunt u uw gehele bestaande klantenportfolio in één keer volledig screenen. Controleer uw gehele klantenportfolio op Politiek Prominente Personen (PEP), sancties en negatieve media.
De portefeuillescreening bespaart u enorm veel tijd en zorgt ervoor dat u volgens de Wwft-procedure gedekt bent
CDD Portefeuille Screening

CDD Portefeuille Screening van Handelzeker

De CDD portefeuille screening oplossing van Handelzeker stelt u in staat om snel en gemakkelijk uw gehele CDD portefeuille te uploaden in onze applicatie.

Ons systeem gaat dan geheel geautomatiseerd al uw CDD zoekopdrachten uitvoeren en toont u de resultaten. U bespaart hierdoor veel tijd en energie.

Wanneer de portefeuille screening is afgerond ontvangt u van ons een notificatie e-mail. Vervolgens kunt u enkele individuele zoekopdrachten aanklikken en bekijken. Uiteraard kunt u ook alle resultaten in één keer opslaan in uw dossier.

Maak kennis met een van
onze Wwft experts!

Wanneer u meer wilt weten over de Wwft of onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Wwft experts.

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.