Handelzeker en Legadex gaan partnership aan

Handelzeker en Legadex gaan partnership aan

Om haar klanten van nóg beter en maatwerk advies te kunnen voorzien gaan Handelzeker en Legadex een kennispartnership aan. Met deze samenwerking kunnen zowel grote als kleine ondernemingen nu een risicobeleid op maat laten maken. Hiermee komt Handelzeker tegemoet aan de toenemende vraag naar specialistische kennis en dienstverlening op onder andere het gebied van KYC, Customer Due Diligence en de Wwft.

Legadex

Het Amsterdamse Legadex is een Legal Service Provider. De juristen van het bedrijf geven organisaties advies over KYC processen en zorgen voor de implementatie van benodigde tooling als de Customer Due Diligence oplossing van Handelzeker om diezelfde processen te optimaliseren. Daarnaast biedt Legadex ook juridische ondersteuning bij de uitvoering van verplichte, terugkerende werkzaamheden zodat in-house juridische afdelingen worden ontlast. 

Samenwerking met Handelzeker

De samenwerking tussen Handelzeker en Legadex leidt tot zo tot een diepgaande kennis van alle facetten van Risk & Compliance en de continu veranderende regel- en wetgevingen. Deze kennis vormt de basis voor een risicobeleid op maat. Hierin kunnen organisaties die bijvoorbeeld vanwege de aard van hun werkzaamheden onder streng toezicht zijn gesteld precies lezen wat zij moeten doen om aan alle eisen te voldoen. Ongeacht de grootte van de onderneming of de branche waarin het zich bevindt.

Risicobeleid op maat

Veel organisaties hebben simpel niet de know-how of de middelen in huis om zelf een waterdicht risicobeleid te schrijven. Met een risicobeleid op maat van Handelzeker en Legadex bent u verzekerd van een praktisch stappenplan, toegespitst op alle algemene en specifieke verplichtingen waaraan uw organisatie moet voldoen. Ook op gebieden als wettelijke bewaartermijnen en AVG.

Kortom, een compleet en concreet beleid waarmee u eventuele risico’s zoveel mogelijk voorkomt of beperkt én waarmee u compliant bent. Gegarandeerd.

RISICOBELEID OP MAAT LATEN MAKEN