API Integratie

Verzekerd van volledige en actuele data in jouw systeem dankzij onze API’s

Handelzeker API oplossingen

Onze API’s zijn het startpunt voor de automatisering van al jouw screening processen.
api-integratie

Customer Due Diligence Integratie

Met onze CDD API integratie laat je gemakkelijk jouw applicatie communiceren met dat van ons, zodat je binnen jouw systeem een CDD zoekopdracht kunt uitvoeren. Onze API zorgt ervoor dat de klantgegevens automatisch worden gecontroleerd en verrijkt met de gewenste informatie.

De door Handelzeker ontwikkelde API’s voldoen aan de strengste veiligheid eisen en zijn modern en makkelijk in gebruik. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Handelzeker Realworks integratie

De Relatie API van Realworks in Handelzeker

De ideale oplossing voor onze makelaars. Middels deze Relatie API van Realworks is het mogelijk de connectie te leggen met Handelzeker om zo een CDD Check uit te voeren. Bij het toevoegen van een (nieuwe) relatie binnen jouw Realworks applicatie wordt automatisch de link gelegd met Handelzeker. Je hoeft alleen nog op ‘zoeken’ te klikken in onze applicatie.

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

api-integratieidcheckin

ID CheckIn integratie

Met onze ID CheckIn integratie laat je gemakkelijk jouw applicatie communiceren met dat van ons, zodat jouw klanten binnen jouw systeem eenvoudig een identiteitscontrole op afstand kan uitvoeren. Onze API zorgt ervoor dat de klantgegevens automatisch worden opgeslagen in jouw systeem en is verrijkt met de gewenste informatie.

De door Handelzeker ontwikkelde API’s voldoen aan de strengste veiligheid eisen en zijn modern en makkelijk in gebruik. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Handelzeker binnen
uw customer due diligence/compliance proces?