Brook Preloader

Wwft Training

Naar aanleiding van de aanscherping van de Wwft, namelijk de overgang van de 3e naar de 4e richtlijn merken wij vanuit ons klantenbestand dat hier nog veel onduidelijkheid over is.

Wwft Training

Handelzeker biedt praktische en gemakkelijke te volgen richtlijnen die u in staat stellen om binnen de wet te blijven en bezorgdheid over ongewenste boetes en mogelijke reputatieschade weg te nemen.
Wwft Training

Handelzeker Wwft inhouse Training

Het is vanuit de Wwft vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Ook is het belangrijk dat de risico’s van uw (mogelijke) relaties op de juiste manier ingeschat worden en gedocumenteerd worden in een risicoclassificatie.

Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de Wwft. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw personeel up to date is met de Wwft, zodat zij hun eerstelijns taken kunnen uitvoeren voor de Wwft. Om aan te tonen dat uw personeel over de juiste kennis beschikt reiken wij certificaten uit.

Inhoud van de in-house training:
  • Risicogebaseerde aanpak
  • Genoodzaakt gekwalificeerde (externe) compliance officers
  • Regelgeving omtrent PEP’s en de sanctiewetgeving
  • Melden verdachte transacties
  • CDD, KYC, EDD-verplichtingen
  • Gebruik van negatieve media
  • Bewakingsverplichtingen
  • Toezichthoudende en regelgevende organen

Maak kennis met een van
onze Wwft experts!

Wanneer u meer wilt weten over de Wwft of onze productsuite
kunt u een afspraak maken met een van onze Wwft experts.

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.