Brook Preloader

Online ID Checks (VIS)

Met de Online ID check kunt u controleren of iemand zich met een (on)geldig document identificeert. Daarmee voorkomt u mogelijke frauduleuze handelingen en beperkt u de financiële risico’s voor uw organisatie.

Online ID checks (VIS)

De Online ID checks zijn bedoeld voor iedere organisatie die regelmatig personen moet identificeren en te maken heeft met identiteits- en reisdocumenten, zoals paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen.
Online ID checks VIS Resultaat

Hoe werkt het?

U doet een toetsing op een Nederlands identificatiebewijs door het documentnummer in te vullen. U krijgt de uitslag op een hit/no-hit basis.

De informatie is afkomstig uit 3 bronnen: de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) en de Landelijke Eenheid Nationale Politie (LENP).

U krijgt als resultaat terug of het document geldig of ongeldig is. Een document wordt als ongeldig beschouwd wanneer dit document verlopen is, opgegeven is als gestolen, als vermist opgegeven is of om een andere reden ongeldig verklaard is.

Dit product wordt aangeboden in samenwerking met:

Prijzen

Neem contact op met onze klantenservice wanneer u een bundel wilt inkopen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Handelzeker binnen
uw customer due diligence/compliance proces?

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.