Brook Preloader

Webinar WWFT – Hoe bepaal ik het risicoprofiel?

Datum: Maandag 3 augustus om 12:00 uur

Het Corona-virus heeft Nederland nog steeds in zijn greep. Dit had en heeft, grote gevolgen voor de volksgezondheid en de economie. Om er voor te zorgen dat onze klanten ook tijdens de crisistijd goed op de hoogte blijven, organiseren wij een gratis webinar waarin wij u guidance geven op het gebied van de WWFT. Deze webinar is geheel gratis.

Om het WWFT-proces zo efficiënt mogelijk en volgens de wet- en regelgeving te laten verlopen, hebben wij het dossier beheer product gelanceerd. Door middel van een checklist en een punten model kunnen wij helpen om makkelijk een risico profiel op te stellen.

Inhoud webinar:
  • WWFT en COVID-19
  • Welke verschillende risicoclassificaties zijn er?
  • Handelzeker punten matrix
  • Wanneer dien je een risicoprofiel te herzien?
  • Vastlegging en documentatie
  • Nieuwe module Handelzeker: Dossierbeheer

Na aanmelding ontvangt u 2 dagen van te voren een link om deel te nemen aan de webinar. De webinar duurt ongeveer 30-45 minuten.

Meld je hier aan!
Dimitris Bellas
Dimitris Bellas

Bekijk mijn Linkedin pagina

Gratis Inhouse WWFT Training

Wij delen onze kennis met uw organisatie!

Bij aanschaf van één of meerdere producten komt u in aanmerking voor een gratis WWFT in-house training bij u op locatie.

Vanuit de WWFT is het vereist dat uw personeel voldoende aantoonbare kennis heeft, zodat bijvoorbeeld ongebruikelijke transacties en integriteitsrisico’s herkend kunnen worden. Onze trainingen bevatten veel voorkomende scenario’s waarmee wij uw personeel een beeld geven van de WWFT.

Vraag meteen een offerte op en een van onze account managers neemt contact met u op om de voorwaarden te bespreken, of bel naar 070-200 200 4.