Realtime ID Verificatie altijd en overal!

Realtime ID Verificatie altijd en overal!

Een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs toetsen op echtheid? Met de IDverificatie app controleert u moeiteloos alle type documenten op echtheid.

De IDverificatie app van Handelzeker biedt een kant en klare service voor het verifiëren van een identiteit-document, overal en altijd. De app wordt gebruikt door bedrijven en organisaties die met moderne techniek het ID-bewijs van klanten (potentiële klanten) op echtheid moeten toetsen. Hier is niet veel voor nodig, een officieel ID-document (bijv. paspoort, id-kaart of rijbewijs) en een smartphone.

Voorkom ID-fraude
Geen gedoe meer met het omgaan van onbetrouwbare kopieën van ID-bewijzen.
Relevante checks voor een volledige acceptatieproces
Voer automatisch op basis van de gegevens van het ID-bewijs relevante checks uit zoals, het CDD cliëntenonderzoek en de ID-Check (VIS).
Configureerbaar naar wens
Bepaal zelf hoe het verificatieproces verloopt en welke geverifieerde data u wilt ontvangen. De app wordt uitgevoerd met uw huiskleuren en logo’s.
Databeheer op één plek
Met onze dossierbeheer oplossing kunt u de resultaten van uw ID-checks eenvoudig en veilig bijhouden op één plek. U hoeft niet meer na te denken over rondslingerende kopietjes van ID-bewijzen.
Privacy gewaarborgd
Wij bieden een breed scala aan beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen. Uw data is enkel voor u inzichtelijk.

Geïnteresseerd!
Wilt u meer weten over de IDverificatie app bekijk onze website voor meer informatie.