Extendum

Samenwerking Extendum en Handelzeker

extendum

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en MKB-ondernemers. Extendum is al meer dan 20 jaar landelijk actief.

Extendum ondersteunt accountantskantoren bij kwaliteitsbeheer en regelgeving. Dit gebeurt in de vorm van (tijdelijke) waarneming, telefonische helpdesk, opleidingen en een digitale kennisbank. Ook de CDD-check – om te kunnen voldoen aan de WWFT – is onderdeel van de ondersteuning aan accountantskantoren.

Onze senior adviseurs ondersteunen daarnaast de MKB-cliënten van accountantskantoren op verschillende gebieden zoals Juridisch advies, Bedrijfsfinancieringen, Bedrijfswaardering & Bedrijfsovername, Fiscaal advies, Recovery en Herstructurering, Arbo- en Verzuimbegeleiding en Payrolling. Daar waar mogelijk werken wij samen met hun accountant. Kijk voor meer info op www.extendum.nl.

Uw voordelen als Extendum lid:

Speciaal voor Extendum leden is een raamovereenkomst met Handelzeker gesloten, die zeer voordelig en eenvoudig werkt voor de leden van Extendum.

  • Onbeperkt toegang tegen een vast tarief
  • 50 verse (real-time) Kvk uittreksels
  • Gratis monitoring bij Wwft cliëntenonderzoeken
  • Gratis training in samenwerking met Extendum
  • Gereduceerde tarieven

De strategie van Extendum is om accountantskantoren en MKB-ondernemers bij elk ondernemingsvraagstuk te ondersteunen.

Extendum onderscheidt zich van andere adviesorganisaties doordat elk vraagstuk standaard vanuit meerdere invalshoeken wordt geanalyseerd. Want elk ondernemersvraagstuk kent een bedrijfseconomische, juridische en fiscale kant. Deze disciplines zijn allemaal binnen Extendum beschikbaar en onderdeel van onze beoordeling.

Extendum staat gelijk aan een vertrouwd en deskundig loket waarbij elk vraagstuk volledig en snel in beeld wordt gebracht. De oplossing van uw vraagstuk begint altijd met een kosteloze intake.

De adviseurs van Extendum hebben een track-record van meer dan 20 jaar als het gaat om het adviseren van ondernemers en hun onderneming. Sterker nog, de adviseurs van Extendum worden ingeschakeld door de directe adviseur van de ondernemer: de accountant.